Kastroitu uros Masa, Bovenop Woody Heeler etsii loppuelämän kotia

Masa on 8-vuotias aktiivinen ja huolella peruskoulutettu. Masan kanssa on tehty agilitya, kokeiltu paimennusta ja verijälkeä, kaikissa näissä koira on osoittautunut taitavaksi ja se syttyy varmasti edelleen myös uusista harrasteista.

Masa rakastaa ihmisiä, joita tervehtii kauniisti häntä heiluen, ei omaa taipumusta omien aikuisten turhaan suojeluun. Masa nauttii sylissä olosta ja seuranpidosta vaikkapa sohvalla sekä uinnista ja tietysti metsälenkeistä, maastossa se onkin mainiosti kuulolla. Kotioloissa ja matkoilla Masa osaa rauhoittua ja viihtyy myös itsekseen.

Masan heikko kohta on reaktiivisuus ja erityisesti resurssitietoisuus, Masan ykkösresurssi ovat lelut ja tämä on tuonut harmia perheen pikkulapsen seurassa, selkeistä säännöistä ja varovaisuudesta huolimatta. Masa kun joissain tilanteissa lelun kuva silmissään toimii ennen kuin ajattelee. Siksi Masa ei sovi kotiin, jossa se joutuu tekemisiin lasten kanssa. Aikuisen tai Masan silmissä samaan luokkaan kuuluvien n. yläasteikäisen seurassa ei ole resurssiongelmia.

Uudelle kodille toiveena ensisijaisesti on, että Masa saisi olla ainoana koirana, mutta elo vanhemman nartun kanssa voi sekin toimia. Masa tarvitsee määrätietoisen, varman ja selkeän omistajan. Epämääräisiin ja vaihteleviin sääntöihin tyytyvää ihminen ei tule kyseeseen.

Masa on luonnollisesti kaikin tavoin asiallisesti hoidettu, rokotettu ja madotettu.

Jos tunnet voivasi tarjota Masalla pysyvän kodin, sopivasti johtajuutta ja aktiivista elämää olethan yhteydessä meihin.

Omistaja Siiri Pohjasniemi p. 040-4114363 siiri.poh@gmail.com tai

kasvattaja Marketta Lähdekorpi p. 045-3227020 marketta.lahdekorpi@gmail.com